WAAROM BESTAAN WIJ?

HelloSafe DNA

Wat is het probleem dat we willen oplossen?

Verzekerings-, krediet- en financieringsproducten worden als zeer complex beschouwd om te begrijpen. De abonnees van deze producten weten vaak niet precies wat ze kopen, op welke garanties ze recht hebben en welke ze niet zullen krijgen. De beschikbare producten zijn talrijk, maar de transparantie is laag. Welke prijs, welke garanties, hoe te kiezen? Dit is waar we binnenkomen.

Onze missie

Het samenbrengen van de beste technologie en het beste internationale talent om de ervaring van het vergelijken van financiële producten (verzekeringen, kredieten, investeringen) in de wereld te revolutioneren door het toegankelijk (eindelijk!), uiterst eenvoudig en anoniem te maken. Maak onze tools, vergelijkers en gratis handleidingen beschikbaar voor alle internetgebruikers om radicale transparantie te brengen in een complexe wereld en hen in staat te stellen weloverwogen en geïnformeerde keuzes te maken voor hun geld.

Onze ambitie

Enir het nummer 1 platform voor het vergelijken van financiële producten in België. Je bent dit jaar 2 miljoen Belgen geweest om verbinding te maken met ons platform en we danken je hartelijk want dankzij jou zijn we op de goede weg 😉

ONZE GESCHIEDENIS

Een probleem dat ons allemaal aangaat

"HelloSafe is geboren met de wens om het onbegrijpelijke jargon van verzekeringen en persoonlijke financiën, kleine letters onder aan een papier om te ondertekenen, en de onmogelijkheid om deze producten en hun prijzen te vergelijken, aangezien ze deel uitmaken van ons dagelijks leven.”

hellosafe oleksiy 1

Oleksiy LYSOGUB

Mede-oprichter @ HelloSafe


De markt voor verzekeringen en financiële investeringen is een gigantische markt ($1.000 miljard wereldwijd in 2020) en trekt daardoor steeds meer stakeholders aan met tegelijkertijd een veelvoud aan problemen:

  • Een steeds meer gefragmenteerd aanbod (verzekeraars, makelaars, distributeurs, enz.)
  • Producten onbekend bij abonnees
  • Bevooroordeelde adviseurs
  • Premies die elk jaar stijgen bij stilzwijgende verlengingen.

Resultaat: het wordt moeilijk of zelfs onmogelijk om in het eigen land het juiste verzekerings- of financieringsproduct, aangepast aan het profiel, goed te vergelijken en te kiezen. Shoppers over de hele wereld blijven jaar na jaar meer uitgeven aan dezelfde garanties omdat ze niet weten hoe ze moeten vergelijken en veranderen.

HelloSafe is geboren met de wens om een ​​einde te maken aan de onbegrijpelijke jargons van verzekeringen en persoonlijke financiën, kleine letters onderaan een papier om te ondertekenen, en de onmogelijkheid om deze producten en hun prijzen te vergelijken dan dat ze deel uitmaken van ons dagelijks leven.

We hebben HelloSafe gemaakt met een heel eenvoudig doel: de ervaring van het vergelijken van financiële producten transparant, gratis, eenvoudig en vertrouwelijk maken, zodat iedereen weloverwogen financiële keuzes kan maken.

“Draag zorg voor uw portefeuille => Vergelijk met HelloSafe”, dat is onze belofte! Vergelijkers, rekenmachines maar ook gidsen geschreven door financiële experts, volledig gratis en toegankelijk voor onze miljoenen bezoekers.

Lees het hele verhaal Laat minder zien

SLEUTEL FIGUREN

Enkele indicatoren op HelloSafe

Creatie

2021

Maandelijkse gebruikers

1M

Partners

200+

Medewerkers

51

Gemiddelde beoordeling van 5

4,8

Kantoren

3

Transparant

100%

Persvermeldingen

15k

V.G.V.

Veel Gestelde Vragen

Wat is HelloSafe?

HelloSafe is een platform voor het vergelijken van de beste verzekeringen, financiën en dagelijkse kosten van levensonderhoud. We bieden onze gebruikers honderden gratis, directe en anonieme vergelijkers om meer transparantie te bieden en iedereen in staat te stellen de beste financiële beslissingen te nemen.

Waarom zijn onze tools gratis?

Omdat we worden beloond door onze vertrouwde partners aan wie we een aanzienlijke zichtbaarheid bieden. Onze gidsen, tools en vergelijkers waren, zijn en blijven GRATIS VOOR HET LEVEN voor onze gebruikers. Er zijn geen extra kosten via ons platform, maar we zijn zelfs in staat om de beste promotiecodes op de markt voor onze bezoekers te verkrijgen.

Wat maakt ons anders?

We lijsten in een tool die op één pagina past, de beste aanbiedingen aangepast aan uw profiel. We bieden u onze rekenmachines om de beste beslissingen te nemen, evenals onze financiële gidsen die zijn opgesteld door experts in het veld. Kortom, we besparen u tientallen uren aan onderzoek en benchmarking, en dat helemaal gratis.

Waarom vertrouwen op HelloSafe?

Omdat we onze dagen besteden aan het onderzoeken, vergelijken en ontleden van de beste aanbiedingen op de markt.
Tegenwoordig vertrouwen meer dan een miljoen maandelijkse gebruikers op HelloSafe's vergelijkers, beoordelingen, handleidingen en tools om de beste keuzes te maken voor hun geld. Wacht niet langer en begin nu met besparen.

Hoe ga je om met persoonsgegevens?

HelloSafe-vergelijkers zijn gratis en anoniem. We vragen niet naar uw naam, uw voornaam of uw e-mailadres om u toegang te geven tot de vergelijking. Om het beste aanbod te vinden dat is aangepast aan uw profiel, is het soms echter essentieel om meer over u te weten. U stemt er dan mee in uw contactgegevens achter te laten, die worden gebruikt in overeenstemming met de toepasselijke rechten, en u eenvoudigweg de aanbieding te sturen die het beste bij uw behoeften past.

DOORGAAN

Wil meer weten ?

hellosafe pencil 1
Blog

LEES MEER

Blader door onze bronnen

LEES MEER

sparkle e1656423371529
Word lid van het HelloSafe-team

LEES MEER